Meer dan 300 soorten vloeren!

Natuurstenen vloeren en tegels

Referentieprojecten

Door de jaren heen heeft Natuursteen 2000 diverse projecten uitgevoerd. In dit onderdeel van onze website ziet u foto's en informatie van enkele afgeronde projecten.

Marmer Cleopatra Anticato

"We hebben de vloer op de benedenverdieping laten leggen in de woonkamer, de keuken en de hal. Onze ervaring met Natuursteen 2000 is zeer positief. Er is een uitgebreid aanbod aan tegels en de prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed."
Lees verder...

Marmer Jura Gelb

"Op de benedenverdieping van ons huis hebben we een marmeren vloer laten leggen met een lichtgele kleur. De service en het aanbod bij Natuursteen 2000 zijn goed."
Lees verder...

Hardsteen India Getrommeld

Een authentieke kapel waarin een vloer opnieuw is gelegd. Er is gekozen voor een traditionele leistenen vloer.
Lees verder...

Hardsteen Saros

"De hardstenen vloer in de keuken vinden we erg mooi. De advisering door Natuursteen 2000 was ook zeer goed."
Lees verder...

Travertin Mozaïek

"We hebben gekozen voor maatwerk. Natuursteen 2000 heeft de tegelgrootte zelf op maat gemaakt, zodat we het mozaïek konden creëren. Deze badkamer is geheel door Natuursteen 2000 betegeld."
Lees verder...

Travertin Colosseum Crème/Beige

"Deze vloer hebben we gekozen uit het grote aanbod van Natuursteen 2000. De vloer is door het serviceteam gelegd in onze woonkamer en de hal. We zijn erg tevreden over de service."
Lees verder...

Leisteen Fevi Stone

"De woonkamer en de keuken hebben een hele mooie sfeer gekregen door de leistenen vloer. We zijn tevreden over het aanbod en de service van Natuursteen 2000."
Lees verder...

+