Meer dan 300 soorten vloeren!

Natuurstenen vloeren en tegels

Vloersoorten in ons assortiment

Hieronder treft u een overzicht aan van de vloersoorten die bij Natuursteen 2000 beschikbaar zijn. Klik op de link voor meer informatie over de betreffende soort, waaronder de vanafprijs.

Leisteen | Kwartsiet | Marmer | Travertin en kalksteen | Hardsteen | Graniet

Natuurstenen vloer leisteen

Leisteen is een hard en duurzaam gesteente dat bestaat uit vele lagen. De steensoort wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in natte ruimtes, omdat het oppervlakte stroef blijft onder alle omstandigheden.
Lees verder...

Natuurstenen vloer kwartsiet

Met een kwartsietvloer ervaar je het strandgevoel; is dat geen relaxte gedachte? Soms bevat leisteen mineralen die het een glinsterend of glimmend effect kan geven.
Lees verder...

Natuurstenen vloer marmer

Deze vloersoort kenmerkt zich door aantrekkelijke kleurschakeringen, aders en een kristalstructuur. Marmer komt vooral voor in de kleuren wit of grijs, maar er zijn er ook in het rood of roze.
Lees verder...

Natuurstenen vloer travertin en kalksteen

Travertin komt veelal uit Italiƫ, Griekenland en Turkije. De vloertegel is geschikt voor meerdere toepassingen zoals de werkplek, de woonkamer, badkamer of keuken.
Lees verder...

Natuurstenen vloer hardsteen

Natuursteen 2000 levert hardsteen uit India, Belgiƫ, Vietnam en Turkije. Belgisch arduin is de meest bekende. Het is een blauw grijze steensoort die zich kenmerkt door de aders in het gesteente. Het wordt ook veel gebruikt voor aanrechtbladen.
Lees verder...

Natuurstenen vloer graniet

Graniet is ontstaan door stolling van vloeibaar gesteente in bijvoorbeeld een vulkaan. Graniet is in vele kleuren leverbaar. Rood- en bruintinten komen veel voor. Er zijn honderden granietsoorten elk met een uniek uiterlijk. Kenmerkend is het regelmatige en gespikkelde uiterlijk.
Lees verder...

+